kandungan 8 minggu

mummy² sy nk tnya ,normal ke kandungan 8w tk rasa degupan jantung bby? sbb masa 7w ad jugak rasa kadang2 degupan jantung bby ,smlm ngn hari ni tk rasa pula #firstmom #firstbaby #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Maaf nk tanya rasa mcm mana ye? Curious sbb janin 7-8w kecik sgt, size butir beras tu...plus heartbeat janin pun blh tgk dkt ultrasound shj time2 gni. Pndpt sy tu angin dlm bdn awk je. Xpun degup jantung awk sndri

2y trước

Macam lebih kurang kes saya nie 😅

Rasa mcm mna tu? Awal lagi tu blh check heartbeat melalui usg je.. even doppler beli shopee pun x blh detect lagi seawal tu.

2y trước

Tu aortic (salir darah) kat perut tu.. mmg normal 🤓