Najis baby berdarah

Hi mummy2 semua, Sy ingin bertanya kenapa najis anak Sy berdarah, umur anak Sy 2bulan12 hri minum susu fm, dia berak mcm meneran, sebelum dia berak bercampur darah, dia berak warna kehitaman dulu, ada juga dlm 2,3 kali berak, baru berak warna kuning bercampur darah... Adakah berdarah Kerana dia meneran? ##SeriusTanya

Najis baby berdarah
18 Các câu trả lời

tak normal, sila ke hospital puan.. Semoga baik² sahaja buat baby..

dah ke hospital ke mommy? semoga baby baik2 saja dan cepat sembuh.

3t trước

ohh, semoga takde apa yg serius dan baby kembali sihat dan ceria selalu. mommy pun semoga kuat selalu untuk baby ya

Anak sy skrg kt hosp berak brdrh tgh on antibiotics

3t trước

Sama kita ses anak Sy pun on antibiotics, tapi Sy jaga d rumah saja sebab Sy pi klinik pakar swasta kalau kerajaan mungkin dia tahan..

Ya darah. Pergi klinik, please.

3t trước

Get well soon baby

baby apa kabar skrg ? 🥺🥺🥺

bawa pergi klinik

Dah pergi ke? Doktor kata apa sis?

3t trước

Dah sis pi pakar swasta ja ses, dia cakap disebabkan anak batuk2 jadi dia menganggu perut serta penghadaman dia, darah ada jangkitan kuman, dah najis suda d ambil tuk dicek d makmal, skg dia on antibiotics

Bwak ke hospital segera!!!