Nak tanya

Kenapa ye sy check upt pagi 1line je tp bila tghari sy check 2line . Tp 1 line samar . Due period 8hb .

3 Các câu trả lời

Cek upt mesti sebaik bangun tidur. Terus kencing. Sebab hcg waktu pagi adalah lebih tepat. Jika nak ulang buat upt, sebaiknya keesokkan paginya ya. Recommend guna jenama clearblue. Sensitiviti terhadap hcg dikesan lebih sensitif. Selain tu, nak cek upt mesti kena tunggu period delay period dulu puan dalam beberapa hari. Then, boleh buat upt

tapa tunggu la due date period nanti samada dtg period or ta klu ta, tunggu seminggu then check upt tgk line tu tade ke ada ke

Sis pregnant tak ? Saya pun malam lebih jelas line . Pagi kurang jelas