Hadiah Contest

Hi mummy2, nak tnya ada sapa2 yg dpt hadiah contest dr Suzuran Baby, sya tkjut sbb xtaw dpt brg dr mna DHL hntr, bla buka Suzuran Baby, pemenang blm umum kan, sya ingt2 redeem reward pun xda jga, apply sample pcuma pun mustahil jga, bg details pun xda jga, alih2 smpai rmh,, bla tgok contest ada joined, mgkinkah menang dr theAsianparent 😁 btw thank you Suzuran Baby, thank you theAsianparent 😊👍

Hadiah Contest
2 Các câu trả lời

Sy pon dpt..sy rasa kita mungkin pemenang contest ni...sbb pernh dpt hadiah dlu sblum nama pemenang diumumkan..tp memg klakar dhl kol nk hntr Brg..kita mcm blur2 pikir beli brg apa..hihi..tp smpi baju byi Dr suzuran...tq @suzuranbaby

4y trước

Kan...sama..tahniah jg..tp dh kluar snarai nma pmenang dh..nama mmg ada..hihi

up