Bintik-Bintik Gatal?

Hi mummy2 , Nak tanya pendapat ada tak mummy semua timbul gatal2 mcm ni kt tgn dan kaki? Gatal juga. Celah2 jari pun naik 😓

Bintik-Bintik Gatal?
2 Các câu trả lời

sama mcm saya.. naik biji2 mcm ni pakej berair. jari tangan n jari kaki banyak. malam takleh tido smpai kdg2 rendam dgn garam. then pi farmasi beli ubat, then ok. now biji2 berair dah kering, tinggal bekas parut hitam. and kulit mengelupas mcm nak salin kulit baru..😓

1y trước

Oh yeke. Okayokayyy thank you for sharing sis 🥰

kalau puan mmpu tuk g klnik pakar swasta..better puan g jumpa pakar kulit di klnik swasta tuk dptkn rawatan... mg puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

most welcome..t8 care k🫶🏻