Allergy ?

Hi!mummy² & mum to be ? Nak tanya sejak pregnancy yg ke16-19weeks nie, saya kerap timbul gatal² di bahagian perut hingga ke peha, adakah tu normal? Any tips please utk kurangkan gatal tuh?

2 Các câu trả lời

Sy 17 weeks pon gatal2 jgk dkt prut, paha dgn bdn.. Kdg timbul merah2.. Sy try thn diri drpd garu, n misi nasihat kalau gatal sngt ltak losyen n usap2 camtu je😬

Better usap2 sja..jgn garu. Apply stretchmark lotion juga utk kurangkn kesan stretchmark tu nnt.