Makan Durian

mummy2 boleh x kalau sy nk makan durian mase kandungan 30 minggu? stress tengok org dlm rumah ni nikmati durian time kt kena berpantang dr jamahnye.. kdg2 keluar air mate terkilan nk makan tp takut.. sy kahwin lambat umur 33 tahun 2 tahun kawen baru pregnt ank sulong. sy bimbang kalau makan nanti jadi ape2 kt kandungan sy yg lame dh sy tunggu2 sb sy xtau mcm mane keadaan perut sy. tp bile tgok dyorg makan sy nangis tnpe sedar.. xtau la kenapa sedih sngt. klu blh nk je suruh semua org dlm rumah ni xmkn time ni. tp mcm melampau plk kn. dh la durian ni bermusim kesian jgk dyeorg #ingintahu #firstbaby

25 Các câu trả lời

Boleh jer makan seulas dua… 😉

Boleh sis cukup sekadar merasa saje

3y trước

blh je mkn tapi jgm mkn byk sekadar 2-3 ulas je

Saya slalu mkn selang sari dua ja

3y trước

sama2 😊

boleh mkn tapi jgn bnyk2

bole tp sikit je la

3y trước

selagi mampu tahan sy tahan sis.. sb xnk tanggung risiko dan menyesal kemudia hari.. sb prgnt usia dh 35 thun. plk tu usaha nk dptkn baby 2 tahun jgk baru lekat