Sakit tulang punggung tengah-tengah ketika hamil

mummy² ade tak pengalaman sakit pada bhgian tengah² tulang punggung semasa hamil? terutamanya ketika nk bangun dri berbaring..

8 Các câu trả lời

Sama sis. Sama cuma tambahkan supplement kalsium untuk kurg kn sakit2 bdn. Masa mngdng ank 3&4 sy ambil ostematrix shaklee(skg dh upgrade jd ostenutrix), baru ada ok xrsa sakit2 bdn. I pregnant ank no5 skg mkn supplement kalsium dr farmasi yg kotak purple. Bg sy yg shaklee lg ok.

Sama sis sy pon kena skrg nie. Pakai seluar sakit, nak duduk lama pon x kena, nak baring salah position pon tak kena. Semua tak kena. Nak berjalan langkak kaki angkat kaki tu pon die punya nyeri tangkap tulang belakang tu sakit nya

sy pun alami bnda yg sama dr 24week..skng dah 32w..dah laa nk alih bdn pun seksa,skali package die dtg dgn krem dekat betis..nangis jgk laa menahan sakit..1st time kena krem kaki mlm td..seksa btl..

tgh alami sjk trimester ke 2..bangun kena suami tlg..mau jln..sakit sgt smpi x dpt melangkah duduk tu pun kena position yg bkn²..ank ke 4 bru rsa..mak ckp mungkin bby menyisip + gerak sgt kuat

Ye sy tgh alami. Tersakiti ye slow mo sgt time nk beralih / bangun🥺

sya juga alami bnda yg smaa.

sy pun alami juga..

samalah..