Darah tompok

Hi mummy yg ada pengalaman. I nk tnya kandungan I baru 10 minggu. Waktu I duduk I ingat keputihan yang keluar. Bila I check rupanya sedikit darah keluar mcm nk datang haid. I google normal katanya. Betul ke?

2 Các câu trả lời

Kandungan pada usia 10 weeks tak normal sis. Perlu pemeriksaan lanjut daripada doktor. If doktor kata normal then baru u boleh consider it is normal.

please refer doktor. spotting awal2 pregnant mungkin normal tapi untuk 10weeks perlu pemeriksaan doktor