Hi.. Nak tanya sikit

Periode i lewat 10 hari tapi bila check guna pregnancy test 1 line je (negatif) Tapi keputihan keluar banyak , lepastu ada keluar macam darah sikit2 je dalam 2 hari lepastu takde dah I last period 16 Ogos #Sharing_dong_Bund #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

kalau chck upt negetif better g klnik trus jumpa doc nnti doc buat ultrasound..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

3d trước

tetap tidak normal di kira spotting juga tanda2 awal tuk alami keguguran...kena g dptkn rawatan kadar segera..mintk doc bg ubat kuatkn rahim ke .itu sebaiknya

awak dah pergi ke klinik ke ? apa result dari doktor ?

5d trước

belum gi klinik lagi...

tukar jenis upt?

4d trước

dah 3x