Tips mudahkan bersalin

Hello mummy, sy skrg 35w plus sy first mom. Boleh sy tahu bila boleh start buat senaman untuk mudahkan bersalin tu? #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

puan dh blh start bersenam ringan2 dah yg sesuai dgn keadaan puan skrng ni ...dan puan ada ig? nnti try follow ig eja_confinementhelper.. dkt sana dia ada bg tips tuk bersalin tenang...mana tw ia dpt mmbntu puan nnti..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

terima kasih sharing, in shaa Allah nanti sy follow dan cuba buat