Ingin tahu

Hi mummy smua, usia kandungan kita ni ada kaitan x dengan cycle haid kita? Sbbny ari ni spatutnya sy dah 8 minggu tapi bila scan masi 6 week n jantung bby x nampak lagi, last scan 28hb masi 6 minggu, semalam 06.04.2022 scan pun masih 6 week. Sy haid x teratur n ni ank pertama sy, sy kurang pengalaman, mana tahu ada yg berpengalaman mcm sy, #pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

Kalau masa scan ada beza 1-2 minggu tu masih normal. Tapi kalau lepas scan lagi takde perubahan size tu agak merisaukan. Doktor takde kata apa?

2y trước

Dr xda kata apa mula dy scan tu 28hb ptt dh 7minggu sy kata, dr kata normal je, sy kje kt klinik so sy yg scan sndri2 tu yg tw dy x mbesar lg msih sma,, ni skrg sy tggu lg 2 mnggu dr yg scan, hrp2 ad lerkembangan yg positif, doakan yaaa ,, trima kasih 🥰🥰