Trimester3

Hello mummy... skrang dh 28weeks bila ye dh boleh basuh baju newborn... nak siap2 awal tkut teberanak awal pula😂

9 Các câu trả lời

Sy dah siap lipat dh sis 😂 gigih basuh sorang2 pakai tangan . Kejap2 stop kejap2 stop 😂 mengah yee mengah 🤣 tinggal nk packing dlm beg je blm lagi 😂 now 28w

saya dah siap basuh lipat . sbb risau tberanak awal ke tak pun sy dah x larat ke. prepare awal takpe jgn kelam kabut . 😂 nti itu ini lupa nye 🥹

Sy dh 31wk baru nk basuh hr ni😊 elok buat sblm puasa, nnt lepas raya dh xlarat nk buat semua tu😌

6mo trước

samalah 31 week ni basuh n lipat baju baby

boleh awak. macam saya, dah basuh semua, lipat simpan siap2 dalam box. 😊

sy dh siap packing msuk dlm beg 🤣risau tkut tberanak awal .. lani dh 29weeks

Sama mcm saya 😂 mcm excited kan tapi rasa mcm awal sangat pulak

Saya masuk 28weeks juga dah basuh semua 🤣 sbb risau pape jadi

awal eh smua. sy bru start beli brg sikit2 haha

Samaa.. Sy bru je siap basuh duk tgh jemur 😂