gugur 9weeks.

Hi mummy semua. Tahniah kpd sesape yg dah selamat bersalin. Yg baru pregnant tu. Hehe. Take care of yourself ok. Kita baru je gugur jumaat haritu first pregnancy. ? 4kali scan doc kata kantung je adam baby tak nmpk. Tapi doc still bagi harapan. Even doc tahu kita dh gugur. ? Bleeding tayah ckp memang bnyk. Balik hops terus keluar ketulan darah. Hati dh sayu?. Moga Allah jaga kan ibu ibu mengandung dlm keadaan mcm ni ye. ?

19 Các câu trả lời

Semoga sis bertabah ya. In shaa Allah ada rezeki lain lagi dan selamat berpantang 🌻

Sabar byk2.. InsyaAllah pasni ada rezeki yg lbh baik Allah gantikan..

Smoga sis dpt lg rezeki bby dlm wktu terdekat ni. Aamiin . Sabar ya.

Stay strong yaa sis

Keep strong sis

Takziah sis..

takziah sis..

Be strong sis

Takziah