Yolk sac 6w

Hi mummy semua, saya first mom. Nak tnya saya dah 6w, tvs scan tak nmpak janin, hanya yolk sac je. Nak tau, kalau ada yolk sac tu maksudnya akan ada janin ke? Atau kemungkinan takde? #firstmom #ingintahu #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

kalau dah nampak yolk sac, doktor akan assess saiz, bentuk dan kedudukan dia. kalau semua tu elok, inshaAllah akan jadi janin nanti. kalau yolk sac nampak tak sihat, kemungkinan untuk miscarriage tu lebih tinggi.

kebiasaannye 7-8weeks keatas bru nmpk baby n heart beat. tp ikut atas bdan org jgk. sye sendiri 9weeks bru nmpk baby n jantung. 7weeks ke bawah kecik lgi mmg ssh nk nmpk sis. sis doa je yg baik2.

4mo trước

period sis regular tak ? sis scan dkt kk ke? mybe blh ke klinik lain untk 2nd opinion.