baby bump

Mummy semua, nak tanya? normal ke kalau pregnant dah 4 bulan tapi perut tak nampak macam org preggy? Sbb saya ni anak first, ramai tegur perut tak nampak macam org pregnant. Tapi scan ada je. Jadi risau pulak

142 Các câu trả lời

Saya time 5 bulan baru nmpk perut sis.. itu pun org still kata lagi tak nmpk mcm rupa mengandung 5 bulan.. Sbb perut sy nmpk kecik jgak.. tapi saya abaikan je apa orang kata, janji baby membesar dengan sihat...

Takyah peduli orang kata tu sis. Saya 5m keatas bru nampak. Janji kita tau anak tu sihat. Dorang tau mengata je. Jangan stress sbb orang lain ye time preggy ni. Nanti kenan ke anak. Happy2 je.

sy tgh tgu hari ni sis.. dh 37w perut tak nmpk mcm 9 bln.. anak sulung jugak.. asalkan time checkup ada heartbeat baby sihat berat sama dgn usia kandungan.. sy peduli apa org ckp apa..

Sy pulak risau sbb baru nk masuk 5 bulan tp perut besar. Anak first juga. Awal2 dulu risau sbb pregnant tp perut flat je. Masuk 4 bulan cepat betul besar perut ni 😂 sy kurus tinggi

Normal dia..ikut badan org jgk..😂..yg penting bby sihat dlm rahim..sy ank first perut mmg besar..bila ank no2.. kecik je..org pun xtau kata pregnnt..time Tu dh 5 bln dah ...😁

Sy nk msuk 5month anak first jugak perut pun tk nmpk lgi sbb sy size badan kecik jer haha so tkyh risau2 lah yer ok jer sume tu normal mybe sbb prut tipis kot tu yg tk nmpk lgi

Ramai ibu2 bernasib mcm puan..boleh klik search n taip baby bump kecik untuk tgok ramai yg mengadu psl perut kecik tp xde di situ mengadu doktr ckp perut kecik tu bahaya.

dont worry. dulu sy kandungan 8bulan baru nmpk perut. sbb baby kecik dan sy pun slim org nya. lahir2 baby 2.31kg. lahir ckup bulan. paling penting baby sihat dan comel.

saya pregnant dua2 anak sy 7bulan bru nmpk tpi perut bsr mcm pregnant 4bulan 😂smpai kwan2 sume pon cm xcye je pregnant...sbp xde alahan,aktif kje n perut pon kecik

awal sgt lg tu bru 4bulan..huhu rilek2 dlu sis..perut besar nnti bersedia la nk sakit pinggang mcm nk patah,dduk kjp pon sakit..dgn tulung rusuk pon sakit..huhu