Saiz Breast

Hi mummy semua nak tanya kalau breast kita kecik je boleh keluar ke susu nanti ? Saya perasan dekat p****g tu kadang berair tapi lama lama dia jadi mcm kering. Sekarang baru 38w jadi nak thu boleh ke saya susukan baby saya nanti. #pleasehelp #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

bole, saiz breast tak menentukan susu ada ke tak. mcm saya pun kcik juga, Alhamdulillah sthun lebih still dpt myusu badan fully.

10mo trước

ada amalkan apa apa booster tak awak ?

Mommy jgn risau, sy punyakecik je. Alhamdulillah boleh bf anak first dulu smpai 2y8m 🙂

10mo trước

Bnykkn mkn lobak putih waktu pantang sis