pengalaman morning sickness

Hi mummy semua, jom share pengalaman "morning sickness" mummy2 semua dan berapa lama "morning sickness" mummy2.. ???

55 Các câu trả lời

Alhamdulillah sy tak teruk sangat kena. Tau pregnant pun lambat,sebulan lebih baru tau. Cz tak cek. Dah 3 bulan dah tak ada morning sickness :)

5y trước

Wah best cmtu.. sy tiap pg bangun mesti start dgn muntah2.. huhuhu

Alhamdulillah pening2 biasa je mommy.. Muntah xda tp loya ada.. Pastu kerap lapar, senang angin naik huhuhu.

Start 5 - 10 weeks morning & night sickness yg sangat teruk 😭 Alhamdulilah sekarang dah kurang walaupun baru 11 weeks.

Start 7 weeks dah muntah 24 jam sampai perut masuk angin. Muntah angin pula. Seksa ui. Lapar perut tp tkde selera nak makan

Morning sickness sy smpi nak msuk 6bulan..tapi slow2 ok la..awal2 teruk sgt, sampai admit spital 2x sebab dehydrated..😅

3rd weeks until now 9weeks loya je 24 jam muntah..skrg lagi la bau ape pn xbole expecially durian.. Bole mabuk 😂

Sblm ni ank no 1-3 smua morning sickness 3 bulan je...yg ke 4 ni dri awal smpi skrg 37 weeks alahan...sabar je laaa

Skrg dah msok 13 w still on off alahan.. Just skrh berat badan statik 45..kne naikkn berat badan, harap naikla

Morning sickness dari 6weeks sampai sekarang da nak masuk 20weeks. Hanya tuhan yg tau peritnyaa 😄

saya tiada morning sickness, tapi tak boleh bau masakan dan tiada selera makan pada 1st trimester ☺️