Simptom Awal Kehamilan.

Hi mummy semua, boleh share tak apa simptom di awal kehamilan anak pertama. Lately ni saya kerap sakit bahagian bawah ari2,cirit birit, tetiba mual and kencing tak lawas. Mohon pencerahan mummy ?

3 Các câu trả lời

Simptom lain² bg setiap individu..mcm sy xde simptom lgsg cuma period shj delay.. jd utk kepastian, sila lah buat UPT..

5y trước

Period dh delay?

Haah, dah delay seminggu.

5y trước

Check la dlu.. xde la risau sgt.. kalau org kata nie smua simptom pregnant tp last² result -ve, lg kecewa..

sis pregnant ke time ni