1s makanan yang korang ngidam

Mummy to be semua, apa makanan pertama yg korang ngidam masa pregnant?

24 Các câu trả lời

Sy baru je mengidam paprik ayam tapi nak yang dkt Thai punya, nasib lah kg dkt Thai. Tunggu raya ni baru dpt, ikutkan nafsu nak segera 😂😂 jenuh la laki saya

Milo ais.. rasa nikmat tu lain macam.. time rasa nak tu, terasa dalam tekak dah.. mcm nk cepat2 sgt minum🤣🤣

sy Klau mgndung sblm2 ni nk mkn roti canai pisang 3 Ank laki semua citarasa sama yg skrg nk mkn pasembor je😅

Makan nasi arab. Bertambah tambah sampai balik rumah rasa xboleh duduk. Terlampau kenyang. Alhamdulillah

Nasi lemak setiap pagi drama nangis depan husband sbb nk nasi lemak 3 minggu berturut makan🤣

Sy kfc 😆 aduiii punya byk makanan, kfc jugak mcm teringin sgtttt. Sampai sedih2 rasa hati..

2y trước

Alhamdulillah dapat. Sy punya berselera terharu sampai husb stop makan, bg yg dia punya kat sy suruh habiskan semua 😆😆😆 habissss sy makan. Punya lah teringin tuu…

Pisang goreng tp kat satu tmpt nie je.. smpai skrg x dpt. sbb cuti smpai raya

Nasi mamak 🤣 suami beli nasi kandar pekan lama ipoh.. Beselera makan

Air tembikai 🤣 teringin sangat masa tu macam tak pernah minum

honey comb... 😅 stiap mgandung 1st n 2nd smua nak honeycomb