Air Gula

Mummy semua. Ada tip tak nak minum air gula. Sy 1st time nie. Dengar semua takut. Sy pun jadi takut. Harap-harap tak muntah...

34 Các câu trả lời

1- mnum air gula masa tgh suam 2-bila mnum jangan benti 3-bila mnum jgn menghayati 4-lpas mnum dduk sekejap, jgn berjalan utk elakkan pening. All the best sis🤗🥰

dpt tips jugak dr nurse... siap2x beli limau kasturi dlm sebiji siap belah.. dpt je mug utk minum air gula, perah sikit limau tu kt air gula dan terus minum...

Tak tahu org dok gembar gembur teruk sgt air gula lah apa lah padahal okay je. Jgn dgr sgt ckp org yg negative2 ni just rasa minum air terlebih2 manis je.

Byang mnum air kosong ja.. mnum sekly teguk jgn bnty².. bnty² tu yg buat nk muntah.. sy isnin lps bru mnum.. dpt perisa anggur.. 😋😋

Sy sggup request mnum air gula kt klinik private drpd kk.. sb kk pnye air gula pure. Klu kt private bole pilih perisa..sdap je minum

Masa misi bagi kt kita air gula tu masih suam2 minum sekali teguk ja jgn berenti insyaallah xmuntah..saya bt mcm tu jaa..

Mnum slow2 dlm masa x lebih dr 10mnit. Better hbiskan cpat2 sbb nak tggu 2jam utk ambil drh seksa. Sbb pning² & mua 😅

5y trước

Hehehe tahniah sis. 🙊🙊

Tipsnye, set dlm kepala air gula tu ok...jgn dgr ckp org yg air gula tu teruk...hehe..sbb sy pun buat cmtu...

Baru pagi tadi minum. Fuhhh lega. Rilekss je tak perlu takut. Anggap kita tengah minum air soda. 🙈

Sy minum air gula teguk trus tanpa henti.. Alhamdulillah 2x minum xda rs nk muntah ke pe