Haemangioma

Hi mummy semua ada tak anak mummy yang ada tanda lahir macam ni . Doc kata tanda lahir ni akan membesar sangat2 boleh pecah akan jadi ulser dan baby susah nak menyusu . Die membesar dari 0-6 bulan . Ada yang kekal ada yang tak kekal . Ada cara x untuk sembuhkan die

Haemangioma
1 Trả lời

jika mmpu try pergi klnik swasta pakar kanak2 yg berhampiran dgn puan tuk dptkn 2nd opinion dan minta nasht bagaimana cara trbaik tuk rawat.mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2mo trước

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin