Due date 4/8

Hye mummy and bakal mummy . Ade tips tak untuk lahir awal sebelum due . Saya da 39week . Tapi still takde tanda lagi 😋 baby terlalu selesa ye duduk dalam perut ni 🤣 mohon tips ye mummy mummy 🫶🏼#pleasehelp

7 Các câu trả lời

banyakkan berjalan sis buat senaman ringan2 , saya buat camtu masa 38week baby dgr kata lahir masa 38week juga.

11mo trước

InshaAllah . Saya try buat mudah mudahan nk keluar ka sebelum due nanty

sama due sy ni sikit masa lg sis kita tgu sma2 smoga kita dpermudhkn bersalin normal tanpa koyak amin2

cuba bersama kot. sy pun takda tanda. tapi bersama pagi tadi, pstu skrg rasa sakit2 pinggang manjaa.

11mo trước

Owh . Hehehe da try buat . Tapi still tak nak keluar jugak baby nya 🫣

Ooo due date mcm baby sy tahun 2018. Dia keluar on due date jugak. Hehehehe

sma sis sy smpai skrng xde tnda2 pape..baby still happy kat dlm

Sma sis ,due 1/8 tp still xde tanda lgi 😅😅

Samaa.. sy due 3/8 tak ada tandaa lg..