Berjalan jauh

Hello mummy 😊 sekarang saya tengah berpantang, boleh ke saya jalan jauh, hantar mertua balik thailand. Ada resiko ke untuk ibu berpantang ?#bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

saya hari ke 20 pantang dah jalan jauh. dari n9 ke penang. tambah dengan jam lagi. nak dekat seharian dalam kereta. Tapi tu semua bergantung badan masing masing. kalau rasa kuat, boleh je sis. tapi jangan terlalu paksa diri 😊

2y trước

baik sis 😊

Bawa baby sekali ke? Pendapat saya, tak digalakkan, sebab baby kan fragile lagi. 😊