Baby tak nak minum susu

Hi mummy sekalian , baby saya memang kuat minum susu sejak lahir tapi baru2 ini tak mau minum susu sbb asyik mau main . Dia memang lapar tapi x mau minum. Minum pun sikit2 jadi lapar la.. ssh mau tdo . Berat semua okie. X ada colic juga . Baby is 2 months 20 days. Memang macam ini ker? Tolong la bg pendapat

2 Các câu trả lời

Banyak kemungkinan. 1. Nursing strike 2. Growth spurt 3. Saiz puting botol susu kena tukar 4. Cara posisi penyusuan yg baby selesa sesuai tumbesarannya. 1 & 2 tu kena tenang dan layan anak dgn kasih syg dan ilmu keibubapaan dan anak.

1y trước

Sama-sama

check mulut tgk takut ada ulser

1y trước

Baik tq