Anak batuk

Hi mummy sekalian. Anak saya baru 10 bulan. Ni dia demam, selsema dan batuk. Tapi batuk dia teruk sangat. Sampai kadang tu nampak dia macam paksa. Nak tidur malam pon rasa kesian tengok dia. Mummy semua ada tips tak? Bila pergi klinik doc bagi ubat batuk Prospan #pleasehelp #bantusharing #firstmom #firstbaby

4 Các câu trả lời

ank sya dh 2 mnggu batuk ngn selsme..mlm² nk tdor x dpt..mngamuk..sy ad g klinik tapi doc check cm tu je lh sbb dia bari 10 bln xder ubt..doc sruh g beli kat farmasi ubt nye..

10mo trước

doc check paru² dia ok..nafas dia kdng² lju ugk..kalau dua nafas bunyi kahak