Pendarahan waktu kencing

Hi mummy saya nak tnya, last week saya ada pergi kecemasan then mereka suruh I pegy epau clinic sbb pendarahan waktu kencing then doct ckp normal and suruh continue duphaston but today still bleeding balik I consume duphaston every day how can I do ya#bantujawab #SeriusTanya #firstmom

2 Các câu trả lời

Pendarahan waktu kencing? Maknanya bukan spotting kan? Ada cek urine tK untuk tahu ada jangkitan salur/ pundi kencing atau buah pinggang? Pendarahan dari lubang faraj atau kencing? Kena tahu tu.

2mo trước

Saya kena spotting dlm tempoh 2 minggu setelah sy dpt tahu hamil 4 minggu 3 hari. Syukur, saya dan anak selamat. Dah 2 tahun dah umur anak. Elakkan risau berterusan.. Chill... Baca Al Quran sepanjang kehamilan.. Mudahan hadapi kehamilan dan kelahiran selamat

sy pun mcm ni, pendarahan waktu kencing darah cair tp sikit je keluar. cek klinik swasta doc bg antibiotic ada jangkitan bila buat test urine mmg ada darah.