BOLEH KE KALAU SAKIT PERUT SEBAB PEDIH PERUT KITA SAPU DENGAN MINYAK BIASA ?

Hi mummy .. saya nak tanya betul kalau sakit perut tak bole sapu minyak pada perut ? Ada sesiapa tahu tak bole atau tak sapu minyak pada perut ??

1 Trả lời

Hi, during pregnancy kena elakkan. saya kalau sakit perut, saya akan biarkan even ambil masa lama untuk okay. cara saya cukup usap-usap perut sahaja. sama juga kalau demam atau terlalu pening dll tak boleh makan ubat sebarangan termasuk panadol.