Kencing kotor atau pregnant?

Mummy nak tanya , saya dh lewat period 4 hari first n last month period 29/3/2024 . Saya kencing tak lawas dan perut sering cramp . Period saya tak teratur since anak saya fully bf . Anak saya 1y 2 m , bila saya buat pregnancy test hcg dia menunjukkan negatif . #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing

Kencing kotor atau pregnant?
1 Trả lời

-ve = tak preggy. kalau HCG cukup tinggi untuk produce symptoms, dia patutnya cukup tinggi dah untuk bagi +ve UPT. kecuali kalau sis jenis overly sensitive sampai HCG naik 1% pun boleh rasa.