Perut mengeras n anak first

Hi mummy, nak tanya. Perut mengeras normal ke? Due date lagi 2minggu. Saya monitor dari pukul 10.00-10.10pagi . Masih mengeras. So saya tggu lagi dlm 10.21-10.31 still mengeras. Sakit tu takde. Tanda2 nk bersalin dah ke? Sbb pagi tadi check up nurse kata kadang salah satu tanda jugak walaupun takde tanda keluar darah atau air ketuban. Takut bukaan je dah buka.

1 Trả lời

Tunggu dulu untuk tanda nak bersalin yg lebih obvious. Boleh jadi normal je tu.

5y trước

Alright sis. Tq 😘😘