Perut mengeras

Hi mummy, nak tanya perut mengeras ni normal ke . Pastu dia macam senak . Saya baru 18week . Buntu jee taktahu nk buat apa . Sbb ni first pregnant .

4 Các câu trả lời

Normal selagi tak terlalu sakit atau kerap. Boleh try baca lebih tentang braxton hicks. Memang tak boleh buat apa sebab ianya normal bila masuk 2nd trimester

2y trước

Ouh yeke . Thankyou mummy

sya ada jugak mengeras tapi tak lah kerap tapi waktu tame mengeras tu ha tak dapat nak buat apa lah

perut mengeras kerap tandanye baby lapar

Doc kata kurg minum air