Early Pregnancy

Hi Mummy mummy sekalian, saya b dnc anak pertama saya bulan November lepas sebab missed miscarriage. Sekarang saya sudah lambat period seminggu, 3 hari sebelum I test masih negative. Tapi sekarang dah masuk semingu period lambat, badan rasa panas and rasa sakit badan, berat kepala dan tired sangat. Bolehke pregnant tapi test kit tunjuk negative? Mintak advise sikit.

1 Trả lời

kemungkinan sis, mkn acid folic awal2 ye. 2 mggu lmbt priod cek lg, after sbulan cek lg. just play safe jgn lasak2 n jge mkn ye sis. bnyk kan bedrest. tc

4mo trước

folic acid tak memberi kesan pada hormon . sbb folic acid utk janin bukan utk ibu . maybe u pregnant, try to check upt once a week . until double line clear or untill 4 weeks .