Due date 10/4/2024 berapa minggu pada 23dec2023

Mummy.. mcmna nak kira due date yg betul ni… dekat apps lain… dekat buku pink lain… sy nak book scan by online kat swasta. Cek buku misi pun sy x fhm dia tulis mcmna… sy nak buat details scan +5D tp kena minimum 25minggu … mana tauuu ada yg sama due dgn sy… 23 dec hari ni kat apps 24minggu 3 hari.. ke sape fham misi tulis brp minggu kat buku tuuu

2 Các câu trả lời

contoh: klu misi tulis mcmni 22/52 5/7- maksudnya 22w 5d. awk just ambil nombor depan tu saja. edd ikut dkt buku pink

24w3day