Pusat belum kering

Mummy kat sini tau tak macam mana nak bg pusat baby kering? Dah sapu ubat ikut cakap dr tp masih lagi sama. Baby saya dah umur 33hari. Pusat tercabut hari ke-7 tp sampai sekarang masih belum kering, asyik berair je. Alhamdulillah baby tak demam, takde nanah dan aktif. #firsttimemom

Pusat belum kering
1 Trả lời

teruskan cuci dgn air alkohol yg hosp bagi masa discharge. guna cotton bud utk korek² dlm pusat baby. buat lepas mandi dan setiap kali tukar pampers. kalau masih lg belum kering boleh bagitau nurse.