Suplement calsium

Hi mummy.. i'm18 week preg.. selain susu suplement apa yang boleh dapatkan calsium semasa preg .. sebab elergic susu lah

4 Các câu trả lời

Better refer doc/gnae untuk sebarang supplement. Sebab ada dose juga. Kena bgtau dorang awak eleegic susu nanti dia akan suggest @ bg ikut keperluan badan awak

sy tak mnum susu. jd Dr bg sy supplement calcium+vitD3.. jenama subrex.. 1 capsule sehari sblom mkn.. tp kena jarak 2 jam dgn folic acid..

Pegi je farmasi minta ubat generic calcium carbonate, murah je sepapan

Makanan yang berasaskan calcium. Boleh google. Cth, cheese, yogurt.