Can i consume......

Hi mummy. Before my first pregnancy i do consume 'innershine pati prun'. Can i consume it too during pregnancy? 10 weeks pregnant ?

40 Các câu trả lời

sy pon minum jus mamariam..br cek hb, sgt bagus kata doktor..then, khasiat dlm jus mamariam pon byk..kurg sgt alahan, loya2 ni..high recommended..

3y trước

kat mana nak beli jus mamariam tu ya? saya ingat mamariam tu sejenis susu 😅 kalau 10w boleh consume tak?

nak tanya .. 10 weeks da nmpk prut buncit skit ke ? ke sy ni kuat mkn. tu yg buncit hehehehe

2y trước

Sy pun sama dh 10w perut dah nmpak buncit. Tapi tkde slera nk makan nasi, makan pun ringan2 dgn buah je. Kalau tak kje rasa mual je.

Better ambil jus buah delima.. Doktor ckp blh minum utk org pregnant...

3y trước

gdm bole x

I think you should refrain frm taking anything now unless you get a green light frm yr gynea. It can be dangerous for ur baby. Consult your dr first mummy.

6y trước

No mention dear 😍

klo ikutkn xde mslh.tp better tnye doc sbb kitaorg kt sini tak tau kdaan sbnr tbuh ibu2 hamil dlm ni. mne yg was2,better tnye yg lbih pkar.lain bdn lain tindakbalas.

Rasa Jus Mamariam sedap je.Ada rasa kurma sikit , masam manis semua ada.Serius mkn sesudu rasa nk bersudu² .. Jgn risau xrugi pon beli.

Saya pun ada consume innershine pati prun, skrg usia kandungan dah cecah 10 minggu.. inshaa Allah xde apa pun sis, rasa bertenaga dan segar..

i pn sama.. biasa minum pati ayam brand yg original tu.. doc ckp xde mslh utk teruskan wlpn dh mgndung.. xtau la klau ada beza dgn pati prun tu

hello mami all sa da 10 minggu asik kerap meludah bnyk sanggat air liur tak ble telan nak telan muntah adakah yg sma mcm sya...

Innershine tnggi kandungan antioksidan which is not good for baby development. Better jgn ambil sis. Manis tu lain hal.

5y trước

Hehe. Tak ambil pun sis. Baby pun dah keluar dah. 6 months dah skrg 😘