Can i consume......

Hi mummy. Before my first pregnancy i do consume 'innershine pati prun'. Can i consume it too during pregnancy? 10 weeks pregnant ?

40 Các câu trả lời

prggy ank no3.. alahan mcm no 1, ad x yg sama mcm sy. trpksa msuk wad tmbh air.. sbb keras sngt muntah n bdn x larat..

Innershine tinggi antioksidan which is not really good during early pregnancy. Anyway sis better consult dgn doc.

saye consume zincofer je yunk..dulu makan esp dan vitamin shaklee doktor suruh stop sbb hb terus low

Anything better get consult frm a doc. Its not only for u as a mummy same goes to ur lil baby oso.

Better stoplah dulu any supplement utk awet muda coz not good 4 your baby

kalau ambil Evening Primrose Oil blh x?bt ms ni sy stop dulu.10minggu jg ni...

4y trước

Better ambil je apa saranan dari KK. Masa bt buku tu tanya doktor. Macam sya seblum bt buku ambil Folic Acid Appeton je. Sya maklum pada doktor. Now sya hanya ambil New Obimin je dari KK .Lepastu sya minum jus Mamariam.

sya pn 10minggu jugak... tpi susu kdg2 mnum..sbb x berape lalu nk mnum

Better sis tnya direct pd doc Pd sy, innershine tu manis risau nnt sangkut GDM

5y trước

Ouhh okey tenkiuu

hai i nk tny.. u consume innershine tu berapa lama

6y trước

Sebelum kahwin yang i selalu makan. Dalam 7 bulan dah consume. Masa preggy dah stop sebab takut 😅

Better consult doctor. Baik makan buah prun dari pati dia