Anak 10bulan tolak makanan

Hi mummy anak sy 10m 10 hari menolak pure bubur buah apa2 saja kecuali biskut kering munchy. Pelbagai buat die tolak. Klo alasan tumbuh gigi . Gigi da 2 ats 2 bawah. Anak cuma minum ais masak + susu ibu.. berat 10.5kg tinggi semua normal.. kekadang tgok anak org mak masak pelbagai makan je.. cm mne nk bg selere balik?? Ada kah perlu amik supplement bg selere makan?? ##ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya #advicepls

1 Trả lời

anak 10 bulan masih makan puree bubur ke? boleh dah tukar tekstur makanan. cuba nasi lembik + sup ayam.

9mo trước

dah main kirai masuk mulot sebutir 2