Breastpump untuk mummy yang kerja

Mummy ada yang dah beli breastpump ke? Boleh suggest tak? Saya dah masuk 26 week. Ingat nak survey dah.

4 Các câu trả lời

Tak kisah jenis yang macam mana, yang penting saiz corong mesti betul. Beli yang mahal sekali pun, kalau saiz corong salah tetap tak membantu dalam pengeluaran susu. Boleh buat nipple crack, pengeluaran susu tak optimum, rasa sakit bila pam, etc.

Better beli yg manual dulu mummy. Nnt dah deliver boleh try sewa dulu breastpump utk test yg mana sesuai dgn breast mummy yg boleh bykkan yield. Stgh org sesuai yg wearable, stgh org sesuai yg corong. Better sewa dulu sblm beli, tgk mana yg sesuai

Ciri2 breastpump utk working mommy : Handsfree Slim ( supaya tak nampak sgt bila pakai ) Silent ni pendapat saya la.. autimnz marvel pun okey

sy pun tengah survey, skrg ada dlm list, imani i2plus (sbb hospital grade), momcozy (cup cantik).