tomato kecil

Hi mummiesss. Nak tanya boleh tak makan tomato kecil mentah? Tq mummies. #firstbaby

8 Các câu trả lời

Boleh..tp klu nk mkn apa2 sayuran mentah... Sblm tu bsuh dlu.. means sblm basuh rendam.dlu.dgn.air garam..kmdian br bilas... Utk elakkn ada racun serangga melekat dkt tomato or.etc.. trmsuk buah2 an.pn kne buat mcmtu juge...nk2 kita preggy an..lg byk nk kne jg

Jangan makan banyak2 makan sikit boleh. Sebab nanti sakit perut.

Tak pasti Pula... Tapii klau nak mkn jgn bnyk sngt dah la

mesti la blh sis..tp jgn lupa cuci bersih2 dlu

Boleh sis...tp cuci bersihh taww

Boleh je..

Boleh awak.

sy mkn mase mula² pregnnt . gila sayur . tp maken lama da kurang huhu