Nak tanya mommy klau nk masuk 30 weeks memang baby kurang active ya tpi kerap mengeras dulu masa

Awal2 je baby active sanggt risau la... Mk sy kata makin dekat makin active ad yg kata makin dekat memang kurang active

2 Các câu trả lời

saya pun tengah alami sbb saya aktif pagi jadi tak perasan mungkin dia gerak halus. dapat rasa baby aktif waktu malam je

berapa pergerakan kali? kurang 10kali lebih baik pergi ke hospital.

8mo trước

oh macam saya jugak. 🥰