Kaki Bengkak

Any mummies yang kaki bengkak pada trimester 1? If ada, any solutions? Kaki n tangan i nmpk sembap..

1 Trả lời

sama mcm sye. kaki bengkak teruk sampai kena jumpaq doc risaukan sakit lain. Sye pakai minyak angin , urut2 sikit , pakai stoking & letak bantal dekat kaki supaya tinggi. alhamdulillah Makin kurang bengkak. cuba la ye..

2y trước

alhamdulilah Ada juga yang share petua, Saya sedang alami kaki sembab..n mudah sesemut. nak jalan pun sakit kaki