28minggu

Mummies tolong jawab yee.tqinadvance Saya skarang 28minggu pergerakan baby sy mcm slowje.tapi i tengok ramai mummies share dia bby mcam ninja.kenapa ye sya tak perasaan bbypunya tendangan mcm tak kuat. #1stpregnancy

2 Các câu trả lời

Bby sy pun gerak slow shja, cek kkia semua okay tp bila p swasta nk scan doktor kata air ketuban kurang 😔 tulah bby gerak slow dia xckup ruang nk bgerak2..

biasa kalau baby girl..tendang akan slow2 je..ataupon bby kuat tidur...mcm sy,asal p scan je tgk bby sdg tido elok je dlm perut..