Detect Jantung bayi

Hi mummies. sy skrg 6w7d kalau ikutkan scan dr doctor tapi doctor cakap belum dapat detect jantung bayi. biasanya jantung bayi dapat detect pada minggu ke berapa ya? tq atas respond mommies

7 Các câu trả lời

Minggu ke-6 pun doktor tak dapat detect jantung lagi, tapi semalam pergi untuk minggu ke-8 dah nampak jantung

sy first pregnancy , 6w+ dh boleh dgr. yg sec pregnancy lmbt sikit 9w bru dgr. take time jgk

P private rasa boleh dengar depend on baby. Baru ni saya p check 6w+ dah ada degup jantung.

Atas org sis, saya 7w pun tak dengar lagi. 9w baru ada heartbeat

saya haritu 7 week 4day sis , sdh dpt dgr jantung bby

syaa haritu 7week 4day bole dgr sdh sis

10w ke atas