Spotting during 1st trimester

Hi mummies. Sy nk tnya normal ke spotting? Lepas tu ada gumpalan darah tp xda rsa sakit and so on. Bila jumpa doc, dia cakap bby jantung lemah. But normally berapa Weeks untuk nampak bby dengan jelas? Or dengan degupan jantung normal? Tengah think positive ni 😪 mingkin 6weeks too early untuk dengar detak jantung kann.. #FirstBaby

2 Các câu trả lời

8 minggu dan ke atas.saya ada spotting juga tapi xde gumpalan darah.masa scan 6 weeks pun dr kata heartbeat weak.so far dah 9 minggu nie baby okay.cuma still ada spotting on off.tapi makan ubat kuat rahim yang dr bagi jela.now so far dah stop

2y trước

Kalau dah dapat injections,should be okay rasanya tue.xperlu cuci.tunggu dulu 2 weeks.semoga sis dan baby baik2 sahaja.banyakkan bedrest ye.jgn buat kerja berat2.