kepala anak naik ruam jerawat

Hi mummies semua.. nak tanya, ada tak siapa² yang kepala anaknya naik ruam jerawat macam ni juga? tau tak sebab apa? risau juga sebab makin hari naik makin banyak.. saya tak pasti apa puncanya.. boleh jadi ke sebab hama tilam/bantal? atau sebab lain ye? 🤔 nak sapu ubat apa ye kalau jadi macam ni? saya tak berani nak sapu apa².. just lap sikit pakai air suam je masa mandikan anak.. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

kepala anak naik ruam jerawat
1 Trả lời

nmpk mcm pedih tu.. pergi klinik lh.. kesian nmpk

10mo trước

itu laa.. mula² saya buat tak kisah sebab 1-2 biji je plus gosok lap² dengan air suam dah hilang.. tapi 3-4 hari ni makin banyak naiknya.. kita yang tengok ni pun terasa pedih.. tapi anak tak nangis pun