tips perbanyakkan susu badan.

Hi mummies semua.. Boleh tahu x cara2 nak perbanyakkan lagi susu badan mcm mana ya? Any suggestions?

11 Các câu trả lời

ibu paling penting x bleh stress . milkbooster yg serasi dgn badan sy ,kurma, durian, roti jagung @ jagung, air halba suam hari2 biasa sy amalkan lps habis menyusu baby, sy minum air masak utk top up balik air dlm badan utk hasilkan susu, minum milo / horlick, mkn nasi lauk byk,minum susu segar. insyaallah cukup utk baby

kurma,longan kering...tihani cikang,roti jagung,lobak putih,minum air masam suam sblm menyusu

Saya serasi minum milo panas. Tapi tak boleh kerap sangat nanti bengkak susu 😅

Bole try air longan campur kurma or air barli sis... Plus minum air kosongbyk

Minum air kosong byk2 sis..n kurma..pastu susukan baby ikut demand dia..

Banyakkan minum air kosong dan try cari suplemen tambah susu

Jgn stres n bnyk minum sup..itu yg sy cuba la stkt nie

Minum air suam byk

Mkn kurma sis

Jgn stress..