Rasa nak pitam

Hi mummies saya nak masuk 8 minggu, lately ni tada selera nak makan nasi, lalu makan mee or pasta je. Kalau nak makan nasi pun mesti yg masak and goreng sendiri. Lepastu sangat kerap penat dan pening mabuk macam tu rasa nak pitam, adakah ini sbb tk makan benda yang berat? Pernah 2 kali tgh kencing rasa nak tumbang. Tgh membuang pun tk jadi terus ke katil and rebah.. Helpp ke kena makan apa apa vitamin tambahan? Sbb saya tak jumpa doctor lagi last jumpa masa 4weeks ingat 9weeks baru nak jumpa balik and scan. #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Nak tnya makanan ape yg sihat kita blh mkn.. Yee.. Sbb sy tgok nasi dgn sayur jee nak muntah.. Mkn sayur semua rasa pahit pastu akn muntah blik

2y trước

Cari buah2 buahan. Amik mknn sunnah mcm kurma at least blh bg energy

Hb low kot. sis x buka buku pink lagi ke?

2y trước

moga dipermudahkan sis. take care tau! 😊