Breast pump

Hi mummies. Saya first time mom to be. Due nov 2023. Nak tanya, apa ciri ciri yang perlu ada pada breast pump time kita nak beli tu ya? Saya ada jugak tgk dekat group breastfeeding dkt fb tapi saje nak tanya mommies dekat sini. Ukuran nipples semua tu. Also brand pun memainkan peranan kan? Hope mummies yg dah senior boleh advice hehe tq in advance 💗 #firstbaby #advicepls #firsttimemom #firstmom

1 Trả lời

Saya bekerja jadi saya ambil breastpump auto yang :- 1. Wireless so just letak di nenen time pump 2. Bunyi slow sbb taknak seek attention 3. Mudah nk basuh (tak renyah nk basuh semua parts, only certain parts 4. Susu mudah keluar, cepat & laju Ukuran of course penting, boleh tengok kt youtube. Saya brand bearmum around 400 utk 1 nenen

1y trước

Ohh faham2. Tgh nak survey2. Tq sis ☺️