Normal ke berat baby ni?

Mummies saya baru 24weeks haritu details scan berat baby dlam 300gram kecik ke atau normal? 😅

10 Các câu trả lời

masa scan tu sono ckp normal ke tak? saya masa detail scan 20w berat baby 300g+ ataupun tunggu checkup yg seterusnya boleh rujuk doc / nurse

Mcam sya isnin aritu buat details scan 24weeks berat bby 648grm.. ni sya tengok kat gmbar tulah..tak ingat dr ckap berapa tapi dr kat normal

Biasanya baby masuk 24w berat dah cecah 500gm boleh rujuk dr kk tempat Puan tunjuk result detail scan yang Puan buat.

haritu saya scan 24w3d,berat baby dh 674g. kalau doktor kata ok, okla tu ☺️

saya hri tu 25w bru 500grm..huhu..semoga semua anak2 kita sihat belaka..aamin

Sy 21w scan haritu berat bby 352grm. Tak tau la normal ke tak berat bby sis.

2y trước

Normal untuk 21 weeksb

Saya scan harini kat KK 24w 4days dah 738gram

Saya skrg 26w berat baby dh 800g

saya 24weeks berat baby dh 700g

saya 23w skrg 477g